2011-02-23 | 19:57:23

Alexander Skarsgård i PUSS


Två snyggaf oton på vår egna Alexander Skarsgård i den svenska filmen Puss. Finns ute nu att hyra/köpa i affären.

Källa
2011-02-23 | 19:52:30

Stephen MoyerNya bilder av Stephen Moyer har blivit tagna av Ben Fisher.  Gilalr du dessa bilder? Då kan du se flera här.

Källa

2011-02-23 | 19:47:24

Dagens Bild


Ryan Kwanten a.k.a Jason Stackhouse, snygg eller?

Glöm inte att du kan ansöka om att blogga på Trueblood Daily här!
Källa: Google
2011-02-23 | 19:42:34

Skarsgård dynastin!

63353345thevault282011112438AM 571x400 The New Skarsgård Dynasty
Tre stycken Skarsgårdare Alexander (a.k.a Eric Northman), Stellan och Gustaf.

Could it be that there’s a new acting dynasty and it’s name is “Skarsgård”? Alexander is getting lots of fame in his role of Eric on True Blood, and his dad has always been a prominent actor, and now he’s working on several films and brother Gustaf is getting acclaim in Sweden. In the article below, Stellan Skarsgård talks about his sons, their success and his new film roles. -
Skriver TrueBlood-Online

För att läsa en intervju med Stellan Skarsgård och ha källan till detta inlägg så klicka här.
2011-02-22 | 20:36:47

Dagens bildEn underbar bild på Anna Pauqin a.k.a Sookie Stackhouse!
2011-02-22 | 20:34:02

Stephen och Anna donerar signerat manusStephen Moyer, Anna Pauqin och Alan Ball har signerat manuset från episoden "Evil is going on." Det kommer säljas på E-bay och pengarna går till de fyra återstående barnen i Darnell familjen. De förlorade sin mamma och deras 10-åriga syster när de var på väg till mataffären, de blev påkörda av en bil och dog, deras papa dog åtta månader tidigare.

Källa

Glöm inte att du kan ansöka om att bli bloggare här på TrueBlood Daily här.

2011-02-20 | 18:33:43

SÖKER ÄKTA FANGBANGERS SOM VILL BLOGGA!


Söker någon som kan hjälpa mig att blogga här på TrueBloodDaily. Det är delvis därför jag slutade blogga förut, tidsbrist och liknande och hoppas att det kan hjälpas med att någon bloggar med mig här på bloggen! :D

Lite info om mig är kanske bra:
Jag heter Alexandra är 15 år. Älskar TrueBlood, både serien och böckerna. Jag har faktiskt inte äns sett hela första säsongen av TrueBlood men jag håller just nu på att läsa Definitely Dead, som är den sjätte (6) boken i serien "The Sookie Stackhouse Novels: A southern vampire mystery." Det är så spännade, fattar inte äns att jag tar mig tid föratt skriva det här? Vill bara läsa!!
Men att jag inte har sätt så mycket av serien tycker jag inte gör så mycket, har sätt ganska mycket genom trailers, spoilers på andra bloggar och att jag läser böckerna. Så att sedan gå igenom alla avsnitt ett efter ett i bloggen blir väll bra?

Men du som ska ansöka om att blogga här ska vara en äkta fangbanger, veta vad introlåten heter X) Kunna namnen på skådespelarna, kanske inte direkt sådär bara men alltså man ska inte bara, "Ja han killen som är sheriff i area 5 han som är svensk han har gjort ett photoshoot med elle" (kom bara på något där, elle?? :P)
Jag komer inte kräva att du ska sitta inne 24/7 på datorn och blogga, utan skolan/arbete/familj/kompisar går först i hand, men bloggen får ju itne glömmas bort för det? Därför tänker jag kanske ta in några flera än bara en till som ska blogga här.

Åldern spelar ingen roll, bara du är seriös. Skriv gärna litegrann om dig själv och skicka till trueblooddaily@hotmail.com. Jag kommer välja ut en/några som får blogga här.
Ha det bra :)